Касапска яхния със свинско шарено месо

22/11/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру205684775815
"Вкусна е топла, още по-вкусна е с чаша вино, но най-вкусна е, когато я споделите с хората, които обичате "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 954
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се загрява олио, месото се нарязва на парченца и се запържва до зачервяване.

Добавя се почистен и нарязан на полумесеци праз лук.

Готви се докато омекне. Поръсваме брашно и се разбърква да се позапържи, добавяме червен пипер и сипваме червеното вино и топлата вода.

Овкусява се със сол, черен пипер, дафинов лист и нарязани на ленти сушени сини сливи.

Вари се на тих огън до готовност на месото. Поръсваме с магданоз и сервираме. Маже да се гарнира с картофено пюре.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар