Лучена яхния със свински хапки

22/11/2017
Таня
отТаняМастър Шеф123813217263
"И докато месцето се приготвя, изтичайте за още вино, защото тази вкусотия пие доста "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 394
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме свинското месо на хапки. В тенджера загряваме олиото и прибавяме местото за да го запържим.

Лука изчистваме от люспите и нарязваме на не много ситно. Чесъна също белим и нарязваме.

Както лука, така и чесъна добавяме към месото и поръсваме с черния и червения пипер.
Добавяме и доматеното пюре и всичко разбъркваме добре.

Сипваме 1 чаена чаша вода, разбъркваме и захлупваме тенджерата.

Оставяме така яхнията да се задуши за около 20 минути, което е напълно достатъчно, за да е готово самото ястие.

Сервираме докато е още топло.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!