Яхния със свинско, моркови, картофи и гъби

22/11/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф10039913862
"Паднат ли температурите навън излизаме от сезона на салатите и влизаме в сезона на вкусните яхнии, ето и една от най-вкусните "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 750
  • Преглеждания за месеца141
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо нарязваме на парченца.

Запържваме до златисто в малко мазнина. Към него добавяме лука, гъбите, чушките, чесъна, морковите и домашната универсална подправка.

Оставяме така докато зеленчуците омекнат и след това добавяме и нарязаните картофки.
Сипваме вода колкото да покрие и оставяме да къкри на тих огън.

Разбъркваме от време на време и когато картофите и месото са напълно готови добавяме.

Когато картофите и месото са напълно готови, добавяме доматите консерва и магданоза, нарязан на ситно.

Оставяме за кратко да поври и премахваме от огъня. Сервираме докато е още топла самата яхния.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар