Постен кекс Криза

24/11/2017
Рая Андонова
отРая АндоноваГотвач34233254
"Почнат ли да се качват цените на хранителните продукти, домакините стават все по-изобретателни - ето го и страхотния постен кекс Криза "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 542
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Конфитюрът се размива в 1 ч.ч. вода.

Към него на части се добавя брашното. След това се прибавят и олиото и содата. По желание може да се добави и захар, защото не става много сладък. Разбърква се добре до хомогенност и накрая се добавят стафиди.

Сместа се изсипва в намазнена и набрашнена форма за кекс. Пече се на 160-170 градуса първо само на долен реотан, а след това се включва и горният.

След като се извади от формата, се поръсва с пудра захар.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар