Свински джолани в гювеч

04/01/2013
Вайлет
отВайлетНовак
"Сочни бирени джоланчета с картофи, моркови и гъби в глинен гювеч"
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 920
  • Преглеждания за месеца464
  • Преглеждания за седмицата146
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро.

Залива се с бирата и най-отгоре се намазва със сметаната.

Пече се в началото в силно загряна фурна, след което се намаля и се пече около 150 мин.
подобни рецепти тук

5 5
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар