Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Гювеч»Свински джолани в гювеч

Свински джолани в гювеч

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Свински джолани в гювеч1 / 2
04/01/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
3-4
"Сочни бирени джоланчета с картофи, моркови и гъби в глинен гювеч"

Необходими Продукти

  • свинско месо - джолан 3 бр.
  • картофи - 8 бр.
  • моркови - 4 бр.
  • гъби - количество по желание
  • сметана - заквасена
  • бира - 1 и 1/2 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро.

Залива се с бирата и най-отгоре се намазва със сметаната.

Пече се в началото в силно загряна фурна, след което се намаля и се пече около 150 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
55
44
32
20
10
Дай твоята оценка: