Градинска манджа със свинско

27/11/2017
Величка  Калева
отВеличка КалеваЧирак818201
"Свинско с вкусни зеленчуци от градината, сещате ли се за по-вкусно предложение за хапване "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо858
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на малки парчета свинското месо, на едро лук и на 2 чесън се поставят в загрятото олио. Посоляват се и се поръсват с черен пипер. Задушават се в мазнината, като от време на време се разбъркват.

Когато са под капак, отделената от тях вода не се изпарява. След като добият розов загар, се прибавят нарязаните на ивици чушки – сладки и люти, морковите на кръгчета и отново се задушават. Добавя се малко вода.

Когато морковите поомекнат, се слагат розичките карфиол и доматите. Щом всички продукти са полуготови, се прибавят червеният пипер и брашното.

Разбърква се, за да не стане на бучки. След 1 минута се добавя вода до желаната гъстота и се оставя да ври още 7-8 минути. Най-накрая се слага и магданозът.

Ако има нужда от сол, посолява се.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар