Агнешко по селски в гювеч

28/11/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор625639252
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо324
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на парчета. Картофите обелваме и нарязваме на кубчета.

Праза и лука почистваме и тях нарязваме на ситно.

Вземаме гювеча, отдолу наливаме олиото и поръсваме с праза и лука. Върху тях готовите нарязани парчета агнешко месо.

Предварително наръсваме всяко едно парче с олио и след това поръсваме със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен.

Върху овкусеното месо подреждаме и нарязаните картофи и след това изсипваме бурканчето с домати.

Ако не са достатъчни доматите, сипваме и малко вода. Отгоре поръсваме с чубрица и затваряме с капака.

Поставяме във фурната да се пече до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар