Пуешко бутче с картофи

14/09/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Сега да видим дали ще може да се справите сами с цяло пуешко бутче с картофи?"
Приготвяне60 мин.
Готвене80 мин.
Общо140 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 857
  • Преглеждания за месеца838
  • Преглеждания за седмицата66
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Направете марината от виното, горчицата, соевия сос, пресования чесън, малко черен пипер и капки олио. Добре намажете пуешкото и оставете да се маринова за 1 час, като го обръщате често.

Картофите обелете и нарежете в подмазнена тава. Запържете лука с малко мазнина и объркайте към картофите. Посолете и добавете подправки на вкус.

Между картофите наместете пуешките бутчета и залейте отгоре с останалата марината. Сложете лист фолио и пъхнете ястието да се изпече в загряна фурна на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 2
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Petia
Petia
06.03.2017 21:43
Рецептата е сполучлива и бутчетата станаха вкусни, а картофките божествени. Използвах червено вино.
0
0
TONI
TONI
05.03.2013 17:50
ами да беше казал ти някоя рецепта виж пуйката която готвиш да не е на баба ти набор
4
0
сдф
сдф
23.10.2012 21:10
колко време се пече тва е бахти 2 часа минаха няма опичане,много ти е тъпа рецептата
4
4
ГГ
ГГ
03.02.2016 18:49
Не е лесно да си проЗД ...
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв