Пилешки дробчета на тиган с лук, моркови и гъби

01/12/2017
"Ето ви една основателна и доста вкусна причина веднага да загърбите всякакви диети "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 247
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се заливат с прясно мляко и се оставят за 1 час да се изкиснат.

Лукът се реже на лунички, моркова на жулиени, гъбите на пластини, в тиган се задушават първо лука и моркова, след това се добавят и гъбите, след като и те се задушават се отстраняват от тигана.

Ако е нужно се добавя още малко олио, дробчетата се измиват и подсушават след което се овалват в брашно, в което се слага сол и подправка и се пържат на среден огън от двете страни.

Готовите дробчета се сервират със задушените зеленчуци.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар