Печен шаран във фолио с орехи, лук и домати

02/12/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1081125010313
"По-здравословна, по-лесна и гарантирано вкусна рецепта за сочно шаранче "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 927
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте шарана и нарежете на шайби, овкусете със сол и девесил.

Нарежете доматите и лука на средно дебели кръгчета. Чесъна също нарежете на тънки ивици, а орехите натрошете или начупете, трябва да са на едри парчета.

Нарежете фолиото на големи квадрати, поръсете със зехтин и върху всеки квадрат сложете по 2-3 парчета от домата и лука. Отгоре поставете по две парчета от шарана, поръсете с чесъна, орехи и още подправки, ако обичате, а най-отгоре - парче домат, лук и лимон.

Завийте хубаво фолиото, направете една дупчица с клечка или острието на ножа, печете на 200 градуса за около 20 минути.

Извадете и разтворете пакетчетата, отново ги върнете в печката само на горен реотан за запичане.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар