Пиле жулиен с топено сирене, сметана и кашкавал

03/12/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф600395903
"На вкусната гозба калориите се отчитат наполовина, затова хапвайте на воля пиле жулиен с топено сирене, сметана и кашкавал "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 389
  • Преглеждания за месеца3511
  • Преглеждания за седмицата2474
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе, бекона, киселите краставички на ленти , но поотделно. Нарежете лука на полумесеци, а топеното сирене - на малки кубчета.

Разтопете маслото и запържете в него нарязаното пилешко филе, докато се изпари сосът му.

Добавете нарязания лук и пържите до омекването му, прибавете нарязания бекон и след кратко запържване добавете нарязаните кисели краставички.

Налейте сметаната и добавете нарязаното топено сирене, оставете ястието да покъкри на слаб огън. След като се посгъсти, налейте виното и добавете черен пипер на вкус, посолете на вкус.

Оставете за кратко да поври, разпределете на порции и настържете на всяка порция от него, за да се разтопи.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар