Пухкаво домашно руло с мармалад

05/12/2017
Dora Grozeva
отDora GrozevaПомощник Готвач107252662
"По-вкусно от домашно приготвеното руло няма, съгласни ли сте с нас?"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо39 189
  • Преглеждания за месеца227
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата, като се прибавя захарта на порции. Добавя се олиото, като се бърка до пълното му усвояване. Накрая се добавя пресятото брашно с бакпулвера и ванилията. Бърка се за кратко до хомогенна смес.

Готовата смес се изсипва в голямата тава на печката, постлана с хартия за печене, като се разстила равномерно.

Пече се на 180 градуса за 15-20 минути, в зависимост от фурната.

Още топло, се маже равномерно с мармалада и се завива на възможно стегнато руло.

Завива се с хартията и се оставя за кратко да изстине.

Преди да се сервира, се насипна с пудра захар.

Забележка: чашата ми е с вместимост 250 мл.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар