Еклерова торта с готов блат

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Еклерова торта с готов блат1 / 2
09/12/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • готов блат - 1 бр.
  • еклери - 1 опаковка готови
  • прясно мляко - 1 л
  • нишесте - 1 бр.
  • желатин - 1 бр.
  • захар - 3 с.л.
  • какаова глазура
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме си крема, като в дълбок съд поставяме млякото заедно със захарта.

В отделен съд разтваряме готовото нишесте с няколко лъжици от млякото. След като заври, прибавяме нишестето при непрекъснато бъркане .

Махаме от котлона и започваме да сглобяваме самата торта.

В кръгъл поднос поставяме готовия блат.

С помощта на малка чашка правим дупчици в блата, слагаме от готовия крем и по едно еклерче в самата дупчица.

Изравняваме отгоре с крема.

Подготвяме си какаовата глазура по указание на опаковката. След като е готова, покриваме цялата торта с глазурата.

Прибираме в хладилника да стегне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Пламена Тодорова
Пламена Тодорова
Ок благодаря
14.12.2017 20:18
Пламена Тодорова
Пламена Тодорова
Желатина в крема се слага нали?
14.12.2017 19:20
1
Покажи всички подкоментари