Пица без брашно с карфиол и риба тон

07/12/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач262811
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо131
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата130
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се настъргва или смила в блендер. В голям тиган (важно е да е с широк диаметър, а не дълбок) загряваме карфиола. Целта е водата му да излезе и да остане сух.

Разбъркваме през цялото време, за не загори. Изваждаме и след като поизстине малко, прибавяме яйцето и настъргания пармезан. Може да се добави черен пипер за повече вкус или друга подправка.

Върху хартия за печене изсипваме сместа като оформяме под формата на пица. Запича се, докато придобие златиста коричка.

Изваждаме от фурната. Аранжираме с рибата, чушките, лютеница (най-отдолу) и сирене.

Авокадото не го пекох, сурово повече ми харесва.Пъхаме обратно да доопечем и поднасяме диетичната и вкусна пица гореща.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар