Пастет от печена скумрия

06/12/2017
Sevdalina Irikova
отSevdalina IrikovaПомощник Готвач356149358
"Приготвя се лесно, а за най-добър резултат, консумирайте в компанията на скъпи хора, защото така е най-вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо92
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • скумрия - 1 ч.ч., от печената риба
  • дижонска горчица - 1 к.л.
  • девесил - 1 к.л., изсушен
  • черен пипер
  • орехови ядки - 10 бр.
  • чесън - 1 скилидка по желание
  • лимонов сок
  • сол - на вкус
  • масло - 40 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастета приготвям от останалото месо на печена скумрия от вечерята. Отделяме го и почистваме от кости.

Подправяме с лимонов сок, черен пипер и малко сол на вкус. Слагаме продуктите в блендер.

Добавяме горчицата, ореховите ядки, чесъна, девесила и нарязаното на парченца масло. Смиламе до хомогенност.

Прехвърляме пастета в купичка и аранжираме с отделени парченца от рибата, маслинка и лимон. Поднесете с препечени филийки хляб.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар