Сос за печени меса

27/04/2009
от ЛюдаНовак
"Не е толкова важно как приготвяте месото, а с какъв сос ще го поднесете "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 928
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сосът от печеното се разрежда с бульон, в който предварително е разбъркано брашното.

Прибавят се лимонът, почистен от кората и семките и нарязан на кръгчета, виното, захарта и черният пипер.

Сосът се посолява и се вари 20 минути, след което се заливат печеното месо.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар