Печен пипер за зимата

24/09/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Зимата не може да дойде, докато не сложите поне 5 буркана с печен пипер!"
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 303
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • чушки
  • сол
  • аспирин - по 2 броя на буркан

Начин на приготвяне

Избършете чушките с влажна кърпа. Изтърбушете ги и ги опечете.

Сложете по 1 аспирин на дъното на всеки буркан.

Започнете да редите тъкмо изпечените чушки плътно в бурканите, като поръсвате по средата с малко сол.

Отгоре сложете още един счукан аспирин и пак малко сол.

Затворете веднага и ги обърнете с капачката надолу, докато изстинат.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Мими
Мими
03.11.2012 16:27
и аз така ги правя, само, че с един аспирин. СТрахотносе запазват чушките и са вкусни. В някой буркани слагам 100 мл оцет и стават леко кисели...
1
0
Зоя
Зоя
28.09.2012 18:16
И двата варианта са сполучливи - въпрос на избор!
0
0
Лили
Лили
26.09.2012 11:27
Съгласна съм с Таня.Във фризера се променят,а в буркана се запазват чудесно!
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв