Леща по манастирски с гъби

09/12/2017
Рая Андонова
отРая АндоноваПомощник Готвач29932133
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на едро.

В сгорещеното олио се запържват лукът, чесънът и гъбите. Прибавя се и лещата.

Налива се вода, добавят се подправките и се оставя да ври.

Като заври, се оставя на слаб огън, докато лещата е напълно готова.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар