Пилешки пържоли на тиган

25/09/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
"Пригответе хрупкави пилешки пържоли за обяд само за няколко минути на тигана, когато времето ви е ценно, но държите на вкуса!"
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 402
  • Преглеждания за месеца251
  • Преглеждания за седмицата68
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките гърди внимателно. Разбийте заедно прясното мляко, горчицата, соевия сос, чесъна със сол и черен пипер.

Накиснете пилешкото за 1 час в тази марината. След това го отцедете и загрейте тефлонов тиган с мазнина за пърженето.

Овалвайте пилешкото в малко галета, яйцето, разбито с 1-2 с.л. бира и пак галета.

Изпържете пилешкото от двете страни до приятен загар. Поднесете пилешки пържоли на тиган с резен лимон и със свежа салата по избор.подобни рецепти тук

5 5
4 10
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар