Пилешки пържоли на тиган

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Пилешки пържоли на тиган1 / 2
25/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2
"Пригответе хрупкави пилешки пържоли за обяд само за няколко минути на тигана, когато времето ви е ценно, но държите на вкуса!"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 брой пилешки гърди
  • сол
  • черен пипер
  • чесън - 2 - 3 скилидки пресован
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • горчица - 1 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • яйца - 1 - 2 броя
  • бира - 2 с.л.
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките гърди внимателно. Разбийте заедно прясното мляко, горчицата, соевия сос, чесъна със сол и черен пипер.

Накиснете пилешкото за 1 час в тази марината. След това го отцедете и загрейте тефлонов тиган с мазнина за пърженето.

Овалвайте пилешкото в малко галета, яйцето, разбито с 1-2 с.л. бира и пак галета.

Изпържете пилешкото от двете страни до приятен загар. Поднесете пилешки пържоли на тиган с резен лимон и със свежа салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
55
410
31
22
10
Дай твоята оценка: