Кайма от риба

26/09/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90410306
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 912
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете рибното филе на кайма в месомелачка, блендер, пасатор или кухненски робот. Смелете го едро, без да го правите на каша. Друг вариант е да го нарежете на ситно с остър нож.

Накиснете хляба в прясното мляко. Отцедете го и го добавете към рибната кайма. Добавете яйцето, скълцаните ситно лук и чесън, девесила, черния пипер, солта и малко брашно.

Омесете каймата от риба и я използвайте за приготвянето на рибен фарш, рибни кюфтета и т.н.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар