Канелони с праз и сирене

12/12/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач118228
"Ето го и най-вкусният продукт на българо-италанската дружба - да ви е сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо559
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме праза на ситно. Чушката почистваме от семките и отново нарязваме на ситно. Всичко слагаме в тиганче и задушаваме с 8 с.л. олио.

Накрая натрошаваме сиренето и оставяме леко да се поразтопи. С тази смес пълним канелоните.

Нареждаме канелоните в тава и заливаме с доматите. Печем 30 мин.

Накрая наръсваме настърган кашкавал и запичаме за кратко.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар