Свински сърца с гъби и лук

16/12/2017
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф119965618996
"Мезе за чудо и приказ, също така и за червено вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 254
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме сърцата. Правим на парченца и отново измиваме добре. Слагаме в тенджера, заливаме с чиста топла вода и сваряваме до готовност.

Лука белим и нарязваме на едри парчета. Гъбите също белим и нарязваме на филийки.

Сварените сърца отцеждаме от водата. В тиган или тенджерка смесваме лука, сърцата и гъбите.

Наливаме олио (3-4 с.л.), прибавяме кравето масло и ръсваме къри и черен пипер на вкус.

Наливаме вода (1/2 к.ч.) и когато изври, наливаме малко Унисос на Маги. Ръсваме пушен червен пипер (1/2 к.л.). Опитваме за сол и при необходимост посоляваме и сервираме.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар