Тутманик с лимецово брашно

18/12/2017
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
"Здравесловен тутманик замесете и всички вкъщи ще са доволни "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Споменатите по-горе продукти се разбъркват добре в голяма купа и сместа се оставя да почине за половин час. В малка тава сложете хартия за печене и изсипете сместа.

Тутманикът се пече на 220 градуса до готовност. Не очаквайте да стане пухкав, тъй като няма набухватели, а и лимецовото брашно е по-различно от бялото.

Готовия тутманик разделете на няколко парчета (3 или 6) и хапвайте по едно-две заедно с друга храна.

Бележка: Когато обичате да похапвате тестени изделия, но ви се струват прекалено тежки, можете да опитате с подобни на този тутманик вкусотии. Рецептата е базирана по Зоната, което е балансиран начин на хранене.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар