Телешки език, запечен с картофи и кашкавал

18/12/2017
preslava2391
отpreslava2391Новак773
Приготвяне60 мин.
Готвене140 мин.
Общо200 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо57
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяте телешкия език в тенджера под налягане заедно с олиото, дафиновите лист и зърната черен пипер. Наливате вода, затваряте капака и поставяте на котлона да се вари около 1 час.

Обелвате картофите и ги нарязвате на колелца. Изваждате сварения език и го нарязваме също на колелца, подреждате го в тавичка заедно с картофите.

Разтапяте маслото и поливате с него езика и картофите, посолявате и поръсвате с черен пипер.

Настъргвате кашкавала и с него поръсвате езика и картофите, накрая заливате със сметаната и поставяте в загрята фурна на 220 градуса, докато кашкавалът се запечете.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар