Пълнозърнеста баница с кашкавал и гъби

23/12/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач1356331
"И вие ли като нас залагате на вкусни и здравословни пълнозърнести баници?"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо132
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите измиваме и нарязваме дребно. Задушаваме с много малко олио в тиган.

В купа разбиваме яйцата и киселото мляко с малко сода за хляб. Сместа шупва леко. Добавяме 8 с.л. олио.

В тава слагам хартия за печене и редим един ред кори, леко накъсани на парчета. Поливаме с лъжица малко от сместа с кисело мляко.

Настъргваме кашкавал и добавяме малко от гъбите. Следва нов ред кори за баница, смес и кашкавал с гъби. Накрая завършваме със смес само.

Не слагаме кашкавал, защото ще загори, докато се изпече баницата. Аз настъргах малко кашкавал, след като извадих баницата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар