Странджанска яхния

08/10/2012
Барфи
отБарфиНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 238
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овнешкото нарежете на едри парчета. Сипете ги в гювеч и добавете накълцания по-едро лук.

Объркайте с червен пипер, джоджен, сол и магданоз на око.

Добавете маслото и долейте малко водичка. Затворете гювеча с капак и го сложете да се пече за около 2 часа или до готовност на месото.

Поднесете странджанската яхния върху картофено пюре, приготвено от пасираните сварени картофи, овкусени и объркани с масло.
подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!