Празнично пуешко руло

26/12/2017
Албена
отАлбенаМастър Шеф54374519253
"Най-вкусното предложение запазихме за най-специалния празник - опитайте това неповторима празнично пуешко руло "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 133
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешките пържоли се начукват леко и се поръсват със сол. След това се намазват с паста, приготвена от горчица, сос Уорчестър и черен пипер.

Овкусеното месо се слага в хладилника за около два часа, за да може хубаво да поеме ароматите.

След това във всяка една пържола се слага по една срязана кисела краставичка, нарязана на филийки гъба печурка и резен сирене Гауда.

Рулцата се слагат в намазнена тавичка, а отгоре върху всяко се слага по парченце краве масло.

Отстрани на рулцата могат да се сложат картофи или гъби за гарнитура. В моя случай са гъби и малко сметана. Рулцата се пекат във фурна на 200 градуса.

За да не изгорят отгоре много бързо, може в началото на печенето да се покрият с алуминиево фолио.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар