Празнична салата с маринована херинга

29/12/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру193383866714
"Няма как тази салата да е празнична, ако не я съчетаете с висок градус "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо631
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се картофите и червеното цвекло. Обелените картофи се нарязват на малки кубчета, поръсваме със сол, черен пипер и смесваме със ситно нарязан пресен лук.

Овкусяват се на вкус. Киселите краставички и те се нарязват на ситно.

Маринованата риба се нарязва на малки парченца и поръсваме с малко лимонов сок. В ринг върху плитка чиния се поставя на дъното картофи и притискаме с лъжица.

Върху тях се нарежда парчета маринована риба, следват кисели краставички, червено цвекло и намазваме с майонеза. Отново се нареждат картофи и така докато напълните ринга. Оставя се в хладилник да стегне за 30 минути.

Сваля се рингът, отгоре намазваме с майонеза. Декорира се с чушка, маслинка и пера зелен лук. Празнично и много вкусно!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар