Постен зрял фасул на фурна

30/12/2017
zarq666@gmail.com
отzarq666@gmail.comМастър Шеф5981872120
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо417
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете измития зрял фасул за едно денонощие в подсолена вода.
На следващият ден изплакнете и сварете до омекване.

W дълбок титан запържете в олиото нарязания на ситно лук, брашното, червения пипер и накрая добавете разреденото с малко вода доматено пюре.

След като се посгъсти, добавете сварения и отцедения от водата фасул, нарязаните на ситно кисели краставички и червени печени чушки, лютата чушка и подправки на вкус.

При необходимост добавете малко топла вода или зеленчуков бульон.

Задушете за кратко и прехвърлете ястието в тавичка.

Печете на умерена фурна - около 180 градуса, до получаването на апетитна коричка.

Сервирайте ястието украсено с много магданоз и гарнирано с маслини.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар