Свинско филе с опушен вкус на грил тиган

01/01/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1354137413804
"Само за вас - ето я тайната марината, която превръща свинското филе в истинско произведение на изкуството "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо476
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско филе - 1 кг
  • пикантина - 1/2 пакетче за барбекю
  • пушен червен пипер - 1 к.л
  • черен пипер - 1/2 к.л
  • хималайка сол - щипка
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на средно дебели парчета филето. Начукайте всяка пържолка, като леко поръсите с хималайска сол и черен пипер.

Поръсете всички пържоли от двете страни със пушения пипер и пикантината. Оставете така да се овкусят за около 2 часа.

Загрейте грил тигана, като преди това го намажете със олио.

Печете до хубав загар от двете страни, сервирайте със топла гарнитура (задушени зеленчуци, картофи соте)подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар