Хрупкаво брюкселско зеле в масло

02/01/2018
"И ние си мечтаем за кисело брюкселско зеле, но днес решихме да ви изненадаме с един по-вкусен и неустоим вариант - в масло "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо955
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете брюкселското зеле. Овкусете го със сол и млян бял пипер.

Оваляйте брюкселското зеле в галета.

Загрейте маслото и задушете зелето. Гответе 3-4 минути, като разбърквате от време на време.

Извадете брюкселското зеле от мазнината и отцедете върху домакинска хартия.

Поднесете като гарнитура към месо.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар