Вкусни пилешки дробчета

21/10/2012
Анонимен
отАнонименНовак62
"Толкова вкусно и ароматно предложение за обяд просто няма как да отминете!"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо25 007
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите дробчета се сваряват в подсолена вода, но не до пълна готовност. Отцеждат се и се изпържват в маслото и олиото, прибавят се последователно едро нарязаните гъби, чушката - на кубчета, лукът - на по- тънки полумесеци и чесънът - на филийки.

Малко преди лукът да е напълно готов се слагат виното, водата и подправките. Когато се свари лукът и изври виното и водата се нарязва на ситно доматът.

Всичко това се готви на слаб огън. Когато се сервира се поръсва с пресен магданоз, а много добре му подхожда и соевият сос (по желание).подобни рецепти тук

5 8
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар