Сладкиш с круши и кафява захар

04/01/2018
Ваня Стойчева
отВаня СтойчеваЧирак3173
"Вие ли поискахте да опитате най-вкусния сладкиш на света или сме се объркали "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо454
  • Преглеждания за месеца453
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта с миксер, добавя се бавно олио при непрекъснато бъркане. Добавя се брашното с бакпулвера и отново се разбърква.

Крушите се почистват и се нарязват на парчета. Подреждат се върху разлятото в тавичка тесто. Пекат се на 200 градуса за 40 минути.

Захарта Мусковадо се карамелизира на котлона за няколко минути при непрекъснато бъркане.

Когато захарта се разтопи и се отстрани от котлона, се добавя ромът и се залива полуготовият слаткиш. Запича се до готовност.

Консумира се студен, а за разкош можете да го комбинирате с кокосово мляко.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар