Патладжани със кашкавал

22/10/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 793
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете патладжаните и нарежете всеки на половинки.

Направете резки по повърхността на половинките с нож и добре ги посолете.

Оставете да се отцедят от горчивината около 40-50 минути. Измийте ги и ги подсушете.

Подредете ги в голяма тава с хартия за печене и ги полейте с мазнина на око. Посолете и сложоете да се изпекат да полуготовност.

След това извадете и върху всеки патладжан сложете по 2-3 кръгчета домати. Отгоре сложете по парче кашкавал, поръсете с малко босилек и върнете да се запекат във фурната.

подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Невена
Невена
11.06.2013 21:55
Страхотна рецепта! Бърза е, лесна и мноооого вкусна! Поздравления :)))
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв