Пържен хайвер

25/10/2012
Росица Иванова
отРосица ИвановаЧирак26254679
"Един приятел ни каза, че бирата неутрализира пърженото, затова смятаме да гарнираме този пържен хайвер с мнооого бира"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 002
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • хайвер - 500 г
  • яйца - 2 броя, големи
  • галета
  • сол
  • индийско орехче - 1/2 к.л.
  • къри - 1/2 к.л.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете хайвера и го овкусете с малко индийско орехче и къри, като предварително сте го разделили на по-малки парченца при нужда.

Всяко парче хайвер се потапя последователно в разбитите яйца, галета и пак яйца и се пуска да се изпържи до приятен кафяв цвят в сгорещена мазнина.

Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия.

подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар