Портокалова торта със сироп

06/01/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaПомощник Готвач23667361
"Съвършенството си има име, има и аромат - представяме ви портокалова торта със сироп "
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо573
  • Преглеждания за месеца572
  • Преглеждания за седмицата157
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за блата се разбиват с миксер. Сместа се прехвърля във форма за торта, пече се до суха клечка. След като блатът се охлади се разрязва на две.

Сиропът се приготвя, като сокът от портокала и захарта се смесват, ври около пет минути. Сметаната се разбива.

Кремът се разбива с прясното мляко, по указание на опаковката. Към него се добавят маслото и разбитата сметана.

Единият блат се сиропира с една с половината сироп. Покрива се с половината крем.

Отгоре се слага втория блат, сиропира се. Покрива се отгоре и отстрани с останалия крем. Украсява се с резени портокал и нарязана на тънко портокалова кора.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар