Пилешко бутче с ананас и кокос

08/01/2018
Ирена Христова
отИрена ХристоваЧирак472756
Приготвяне2 мин.
Готвене30 мин.
Общо32 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо89
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тавичка, покрита с хартия за печене, поставете резените ананас. Върху единия поставете бутчето, а другия резен нека се изпече самостоятелно. Така ще получите 2 различни вкуса на изпечен ананас.

Овкусете бутчето с изброените подправки - хималайска сол, куркума, бял пипер и салвия. Поставете върху и под бутчето парченцата кокос. Ако не сте любители на кокоса, ги пропуснете.

Запечете в предварително загрята фурна на 180 градуса до придобиване на златист загар и неустоим "пилешко-билков" аромат.

Това е един лесен и здравословен начин на приготвяне на пилешко месо.

Разбира се, вместо бутче можете да изберете пилешко филе, което е още по-здравословен вариант.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар