Здравословен пай с цвекло и кисело зеле

06/01/2018
"Вкусно и здравословно - ястие, което трябва да присъства на всяка трапеза "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо177
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр.
  • овесени ядки - 1 чаша
  • кисело зеле - 500 г
  • цвекло - 500 г
  • масло гхи
  • сирене - 100 г
  • праз - 100 г
  • индийско орехче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме зелето и празът. Цвеклото се настъргва или мързеливо като мен се нарязва на кубчета.

Разбиваме яйцата, добавяме овесените ядки, натрошеното сирене и зеленчуците. Разтапяме маслото в тефлонова тавичка и с четка помазваме по всички краища.

Изсипваме сместа и печем до златисто. Много странен експеримент, но пък нереално вкусен и сполучлив, при това диетичен!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар