Здравословен безглутенов солен кекс

08/01/2018
РАГ
отРАГГотвач31012111
"Вкусен кекс за всички, които имат глутенова непоносимост "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо495
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват и към тях се прибавят содата, потушена в киселото мляко, и оцетът.

Сипваме бавно брашната и лененото семе, следвани от изварата, сиренето, натрошено, чушката и маслините - обезкостени и нарязани.

Трябва да се получи лепкаво тесто.

Намасляваме много добре по всички стени кексова форма със зехтин.

Изсипваме сместа и пъхаме в нагорещената фурна.

Печем на долен реотан до суха клечка.

Много вкусен и здравословен кекс!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар