Свински джолан с картофен чипс

12/01/2018
Анонимен
отАнонименНовак57275
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинския джолан на шайби се натрива с предварително смесените подправки (сол, кимион, черен и червен пипер, розмарин) и с четка се намазват с барбекю соса. Пекат се за около 15-20 минути, като непрекъснато се поливат със соса.

От картофите се приготвя чипс, като се режат на жулиени и изпържват във фритюрник или тиган.

Оставят се да се отцедят върху салфетка, след това се поръсват със сол, черен пипер и риган.

Свинският джолан се сервира заедно с картофения чипс и резенчета от лайма.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар