Комбиниран сач

12/01/2018
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач375192281
"Искахме да кръстим рецептата Най-вкусният сач с два вида месо, ароматна наденица и много мерак, но нямаше място "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо318
  • Преглеждания за месеца317
  • Преглеждания за седмицата167
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете двата вида месо на кубчета, наденицата - на колелца, лука и чушките - на шайби, гъбите - на филийки.

Сложете сача на котлон, сипете малко олио и сложете първо свинското месо да се готви под капака за около 20 мин, след това добавете лука, чушките и гъбите, гответе още 10 мин, след това пилешкото и наденицата и гответе още 10 мин.

След това налейте виното, добавете подправките и гответе до пълна готовност на слаб огън.

Накрая поръсете ястието с кашкавал и сервирайте.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар