Пържен толстолоб

31/10/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Толстолобът е от онези риби, които са най-вкусни пържени!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 393
  • Преглеждания за месеца782
  • Преглеждания за седмицата74
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнина в голям тиган. Готовите котлети толстолоб посолете, поръсете с малко черен пипер и оваляйте в смес от брашното, галетата и чесъна на прах.

Пускайте ги да се изпържат до златисто от двете страни. Поднесете пържения толстолоб с резени лимон.подобни рецепти тук

5 6
4 9
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

кук
кук
28.03.2014 13:36
Аз изкисвам за няколко часа(може и за цяла нощ)в солена вода с лимон нарязан на малки парчета.Страхотен вкус!
9
1
ДИАНА
ДИАНА
16.01.2014 18:07
Още по-вкусно ще е ,ако брашното е царевично
6
0
Крайна Митева
Крайна Митева
06.12.2013 18:50
Да така е съгласна съм
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв