Пържен толстолоб

31/10/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Толстолобът е от онези риби, които са най-вкусни пържени!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 630
  • Преглеждания за месеца1248
  • Преглеждания за седмицата51
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте мазнина в голям тиган. Готовите котлети толстолоб посолете, поръсете с малко черен пипер и оваляйте в смес от брашното, галетата и чесъна на прах.

Пускайте ги да се изпържат до златисто от двете страни. Поднесете пържения толстолоб с резени лимон.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 8
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

кук
кук
28.03.2014 13:36
Аз изкисвам за няколко часа(може и за цяла нощ)в солена вода с лимон нарязан на малки парчета.Страхотен вкус!
9
1
ДИАНА
ДИАНА
16.01.2014 18:07
Още по-вкусно ще е ,ако брашното е царевично
5
0
Крайна Митева
Крайна Митева
06.12.2013 18:50
Да така е съгласна съм
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв