Съботна бутерзакуска

14/01/2018
Албена
отАлбенаМастър Шеф59675220383
"Такава закуска сме готови да ядем всеки ден от седмицата, стига да има кой да ни я приготвя "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 231
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутертестото се оставя да се размрази и да се отпусне леко.

По средата и по дължина се намазва с кетчуп. Отгоре се нареждат тънко нарязано свинско филе или колбас.

Върху месото се разстилат нарязаните на филийки консервирани гъби. Могат да се използват и сварени в подсолена вода печурки.

Най-отгоре се поставят нарязани на шайби моцарела. Плънката се поръсва със сушен босилек.

От двете страни на пълнежа се правят коси разрези на бутертестото.

Образувалите се ленти се прегъват върху плънката, като се застъпват леко и редуват лентичка отдясно, лентичка отляво. Така се покрива целият пълнеж.

Накрая нашата закуска се намазва с разтопено краве масло и се слага да се пече в загрята на 200 градуса фурна, докато се получи хубава коричка.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар