Песто от левурда (див чесън)

16/01/2018
Diana
отDianaПомощник Готвач98922
"Песто по нашенски, заредено с много витамини и апетитен аромат "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 190
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете на едро левурдата, сложете заедно със зехтина, ядките и солта в блендер и пасирайте.

По желание може да добавите настъргано твърдо сирене.

Пестото е истинска витаминна бомба, зареждаща организма с естествени антибиотици и безценни микроелементи.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!