Свински бъбреци в гювече

18/01/2018
РАГ
отРАГГотвач30712111
"Рецептата е страхотна, сега остава да се разберем и кой ще почерпи с вино за вкусната идея "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо355
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бъбреците се варят подсолени, като им се обира пяната на всеки 10 минути.

Вече сварени ги нарязваме в тефлонова тавичка, добавяме праза, който предварително сме задушили леко на котлона с малко сол и червен пипер. Прибавяме боба и нахута, също предварително сварени, чушката нарязана. Осоляваме, разбъркваме и заливаме с червено вино.

Чукваме яйцата отгоре и нарязваме или настъргваме кашкавала. Запичаме до готовност на яйцата и разтапяне на кашкавала. Готово!

Забележка: При варене бъбреците се сцепват по средата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар