Кисело зеле с елда

18/01/2018
Рая Андонова
отРая АндоноваГотвач37534314
"Постно и толкова вкусно, че дори и заклетите любители на мръвките ще му се нахвърлят "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо948
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно, а зелето на по-едро.

В сгорещено олио се запържва лукът. Поръсва се с червен пипер и се прибавя зелето. Добавя се от останалите подправки на вкус. Залива се с топла вода, колкото да се покрие зелето.

Когато омекне, се прибавя измитата елда и 2 ч.ч. топла вода. Ако е нужно, се добавя още сол, и се оставя да ври до готовност на елдата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар