Австрийска супа

15/11/2012
Анонимен
отАнонименНовак11
"Да отидеш да Австрия и да не опиташ от тази супа е като да отидеш до Рим и ... да не хапнеш пица "
Приготвяне50 мин.
Готвене90 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 571
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за бульона се варят цели, а лукът с люспите. Варят се до пълна готовност на бутчетата. Бульонът се прецежда.

Филийките хляб се правят на трохи. Добавя се настърганият кашкавал. В тиган се запържват леко ситно нарязаният кромид и чесън. Прибавят се към хлябът. Слагаме яйцето, пиперите и брашното и объркваме, като добавяме мляко, докато се получи подходяща за оформяне на кюфтета смес. Оформете леко продълговати и плоски кюфтенца. Изпържете кюфтетата в силно сгорещено олио.

Сервирайте супата гореща, като пускате кюфтетата непосредствено преди сервиране и добавете накълцан пресен лук.

Дано ви хареса и да ви е вкусно:)подобни рецепти тук

5 6
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар