Панирани топени сиренца Президент

10/11/2012
anonimen
отanonimenНовак6
"Хрупкави топени сиренца, които обожаваме да похапваме с боровинково сладко!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 264
  • Преглеждания за месеца445
  • Преглеждания за седмицата46
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете топените сирена в камера, докато се втвърдят. След това ги обелете.

Овалвайте ги в брашно, яйца и накрая ситно смлян корнфлейкс и ги изпържете в сгорещена мазнина. Може да използвате и фритюрникподобни рецепти тук

5 13
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Таня Арабаджийска
Интересно , след като в рецептата пише, че сиренцата се овалват в корнфлейкс ,защо снимките, които са сложени (като изключа моите), са на сиренца без корнфлейкс!!!!!!!!! Ако трябва да слагаме снимки на подобни рецепти, то сайта ще бъде пълен с такива!
0
1
Биляна
Биляна
05.03.2016 17:41
Вървят чудесно със сладко от боровинки и бяло вино
1
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 17:17
невероятно вкусно, може и друга марка да е сиренето :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв